FORGOT YOUR DETAILS?

7-20 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenecek Paint Expo Karlsruhe fuarında 3 numaralı holde olacağız. Tüm katılımcı ve misafirlerin ziyaretini bekliyoruz.

 

İlke Endüstriyel üretim kapasitesini yeni ekipmanları ile 5 katına çıkarmayı hedefliyor.

Trumpf Marka iki yeni ekipman: TRU PUNCH 2000 ve TRUBEND CENTER 5030

İlke Endüstriyel 9500 M2’lik kapalı alana sahip fabrikasına yeni ve son teknoloji makinalar eklemeye devam etmekte. İlke Endüstriyel yaptığı bu yatırımlarla üretim optimizasyonu ve üretim kalitesini doğrudan kontrol etme şansını yakalamıştır. Kompakt yapılı kolay kullanımlı, çok yönlü ve yüksek teknoloji zımbalama teknolojisine sahip TRU PUNCH 2000, yüksek verimlilik, yüksek güvenlik ve enerji tasarrufu sağlamaktadır. Yüksek kaynak verimliliği ve üstün performansı sayesinde sac işleme kapasitemiz yaklaşık 3 katına çıkmıştır. Aynı zamanda üstün zımbalama teknolojisi ile müşterilerimize daha esnek çözümler sunmamızı sağlamıştır.

TRUBEND CENTER 5030, ezerek büküm çalışmalarında bütün dünyada kabul görmüş en iyi markadır. Klasik makinaların aksine karmaşık iş parçalarında hızlı ve esnek şekilde işleme yapabilir. Tam otomatik 15 farklı eksenden oluşan makine, otomatik kalıp değiştirme ve pozisyonlama özelliği sayesinde saniyeler içinde yeni iş parçasını bükmek için hazır olur. ACB Lazer Açı Ölçme Sistemi sayesinde sürdürülebilir yüksek kalite garanti altına alınmıştır. Bu makine sayesinde büküm kalitemiz 2 katına çıkmıştır. Sürdürülebilir ve yüksek kalite politikamız için çok önemli bir adımdır.

Bu yatırımlar sayesinde toplam sac işleme kapasitemiz %100’e varan oranlarda yükselmiş ve dünyada rakiplerimizle aramızda yüksek kalite acısından çıtayı çok daha üst noktaya çıkartmıştır. Ürünlerin teslimat sürelerini ve maliyetlerini azaltmanın yanında TRUMPF markası ile üretilen ürünlerimizin kalite güvencesi de artmıştır.

Celal Bayar Üniversitesi Teknokent Müdürlüğü ile Birlikte “Akıllı Ürün ve Üretim Sistemleri Araştırma ve Eğitim Merkezi (MCBÜ-AKÜM)” Projesini Yürütüyoruz.

İlke Endüstriyel olarak gelişim ve büyümeyi seviyoruz. Bu amaç kapsamında Celal Bayar Üniversitesi Teknokent Müdürlüğü ile Birlikte “Akıllı Ürün ve Üretim Sistemleri Arastırma ve Egitim Merkezi (MCBÜ-AKÜM)” Projesini Yürütüyoruz. Üniversite ve sanayi işbirliğiyle öğrenci ve sanayinin iç içe olmasını sağlayarak hem endüstrimizin hem de öğrencilerin gelişimine katkı sağlıyoruz. İmalat sanayisindeki gelişimi baz alarak rekabet gücünün artırılması ve sanayide endüstri 4.0 dönüşümünün hızlandırılması sağlamaya çalışıyoruz. Detaylar için http://mcbuakum.cbu.edu.tr‘i ziyaret edebilirsiniz.

TOP